محل تبلیغات شما
اهالی روستای 1900 نفری چندوكان لب رودخانه كاجو در حسرت آب می باشند
اهالی روستای چندوكان بزرگترین روستای بخش ساربوك از توابع شهرستان قصرقند با بیش از 1900 نفر جمعیت که در كنار رودخانه كاجو ساكن هستند آب برای خوردن هم ندارند.
به گزارش بلوج پرس، تشدید بحران آب در شهرستان قصرقند بخش ساربوك به اندازه ای است که حل این بحران به مطالبه اصلی اهالی این بخش تبدیل شده است و گمان می رود با ادامه بحران بی آبی در بعضی از روستاهای شهرستان بر برخی چالش ها از جمله خالی از سکنه شدن روستا ها بویژه روستای چندوکان كه روستای پاک عاری از معتادین مواد مخدر لقب گرفته منجر شود.

خبرنگار بلوچ پرس امروز در پی دعوت اهالی روستای  چندوکان از توابع بخش ساربوك به این روستا رفت تا از نزدیک مشکلات روستاییان را مشاهده و به گوش مسئولان برساند.

سعید محمد رئیسی وبلاگ نویس و فعال عرصه خبری روستای چندوکان در این باره گفت: چندوکان دارای جمعیت 1900 نفری است و در حال حاضر در طول یک هفته فقط دو مرتبه آب از روستای همجوار حاجی آباد برای روستای چندوکان فرستاده می شود که با وجود ۵ محله به صورت هر نیم ساعت به یک محله آب اختصاص دارد.

http://www.balochpress.ir/images/docs/files/000030/nf00030311-1.jpg
http://www.balochpress.ir/images/docs/files/000030/nf00030311-2.jpg
وی اظهار داشت: مشکل قعطی آب آشامیدنی به حدی است که اعضای شورا، دهیار و مردم این روستا در ماهای گذشته نامه ها و پیگیری های زیادی به اداره آب و فاضلاب روستایی ارسال کردند ولی تاکنون مشکل حل نشده است.

وی گفت: این اعلام نیتی ها حکایت از کمبود شدید و قطعی آب آشامیدنی دارد به گونه ای که در برخی از محله ها مردم با افت خیلی شدید فشار آب مواجه هستند و به بعضی از محله ها آب آشامیدنی نمی رسد.

وی افزود: برای حل مشكل آب روستا باید چندوکان هم از نظر چاه و مخزن آب با روستای حاجی آباد جدا شود و برای حل فعلی مشكل آب مدیریت آب مهمترین مسئولیت میباشد كه باید جانب حق و عدالت رعایت شود و به رغم مجاورت روستای چندوکان با رودخانه کاجو همیشه کام ساکنان روستا تشنه یک دل سیر از آب است که بتواند آن را بدون دردسر و به راحتی نوش جان کند، اما با همه تلاشهایی که مسئولان ادعای انجام آن را دارند هنوز هم بسیاری از روستاها با بی آبی، کمبود و افت شدید آب و حتی قطعی های مکرر مواجه اند، اهالی همچون روستای «چندوکان» اهالی چشم به شیر فلکه های آب دوخته اند تا شاید با باز و بسته شدن سرپیچ هایشان اندک آبی در کامشان ریخته شود و تلخی تشنه کامیشان را بشوید و با خود پائین ببرد.

وضعیت آب آشامیدنی در روستای چندوکان به‌ گونه‌ای شده که برخی از اهالی این روستا مهاجرت به شهر را بهترین راه برای غلبه بر این مشکل تشخیص داده‌اند و برخی از مردم و اهالی روستا از بی آبی ابراز نیتی و گلایه کرده‌اند و خواستار حل سریع این معضل جدی شده اند.
              جهت مشاهده متن کامل به ادامه مطلب مراجعه شود.

اخبارروستای چندوکان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها