محل تبلیغات شما

اولین نشست ارتقای کیفیت آموزشی و کیفیت بخشی کنکور بخش ساربوک قصرقند برگزار شد

اولین نشست ارتقای کیفیت آموزشی و کیفیت بخشی کنکور توسط بخشدار ساربوک در محل سالن کتابخانه ساربوک با حضور امام جماعت مسجد نور ساربوک، رئیس آموزش و پرورش شهرستان قصرقند، معاون آموزش متوسطه، کارشناس مسئولان آموزش متوسطه، دهیاران و دانشجویان برگزار شد.
اولین نشست ارتقای کیفیت آموزشی و  کیفیت بخشی کنکور بخش ساربوک قصرقند برگزار شد
به گزارش اخبار روستای چندوکان به نقل از بلوچ پرس؛ بخشدار ساربوک در ابتدای این جلسه با اشاره به اینکه آموزش و پرورش نقش اساسی در پیشرفت و آینده جامعه دارد، گفت: هر چقدر آموزش و پرورش وظیفه آموزشی و تربیتی خود را بهتر و اثر بخش تر انجام دهد ، قطعاً نیروی انسانی خروجی از آن ، انسان های کار آمد و در رشد و توسعه جامعه موثرتر خواهد بود.
اسماعیل بلیده ای افزود: بخشداری ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری در راستای کیفیت بخشی کنکور و ارتقای کیفیت آموزشی از مسئولان آموزشی، دانشجویان، شورا و دهیاران، دبیران و معلمین و ون درخواست دارد در این زمینه نهایت همکاری را داشته باشند تا شاهد خروجی های خوبی در این زمینه در بخش ساربوک باشیم.
وی افزود: همه امکانات آموزش و پرورش باید در راستای کیفیت بخشی آموزشی به کار گرفته شود و همه مدارس اهدافشان ارائه آموزش هایی با کیفیت بیشتر و بهتر باشد، همچنین باید بیشترین میزان وقت مدیران آموزش و پرورش صرف کیفیت بخشی آموزشی شود تا شاهد تحول در زمینه آموزش و پرورش باشیم.
بخشدار ساربوک با تاکید بر اخلاق حرفه ای اظهار کرد: هر فردی در آموزش و پرورش باید مسئولیت خود را به درستی انجام دهد، حرفه ای عمل کند و تعهد اخلاقی نسبت به کار و حرفه خود داشته باشد و با احساس مسئولیت بیشتری فعالیت کند. 
بلیده ای خاطرنشان کرد: انتظار می رود در سال جاری همه عوامل آموزشی بصورت فعال تر و با اصول و تخصص بیشتر عمل کنند تا خروجی بهتری جهت رفع مشکلات به دنبال داشته باشد.
در ادامه جلسه رئیس آموزش و پرورش شهرستان قصرقند استراتژی آموزش و پرورش را کیفیت بخشی عنوان کرد و خلاصه ای از عملکرد آموزش و پرورش شهرستان و شاخص های آموزش متوسطه را ارائه کرد.
همایون امیری از جمله اقدامات مهم صورت گرفته در حوزه متوسطه دوم را برگزاری کلاس های آمادگی کنکور و برگزاری منظم جلسات کیفیت بخشی عنوان کرد.
وی ادامه داد: امسال مهر ماه متفاوتی در شهرستان خواهیم داشت که مهمترین رویداد حضور «دکتر نوبخت» رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در قصرقند و نواخته شدن زنگ مدرسه توسط ایشان خواهد بود .
وی افزود: امسال از نیروهای خرید خدماتی - تخصصی استفاده خواهیم کرد تا وضعیت آموزشی بسیار خوبی داشته باشیم.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان قصرقند با تشریح مهمترین برنامه های آموزش و پرورش شهرستان قصرقند در سال تحصیلی جدید گفت: آموزش و پرورش قصرقند برنامه های متعددی را در سال تحصیلی جدید پیش بینی کرده که کیفیت بخشی به آموزش، سامان دهی نیروهای انسانی، تدوین برنامه استراتژیک و توانمندسازی آنان از آن جمله است.
امیری در بایان ضمن تشکر از بخشدار ساربوک جهت حمایت و همکاری با آموزش و برورش برای بازسازی و حصار کشی مدارس، ساخت و اضافه کردن کلاس ها در مدارس که بصورت مشارکتی صورت گرفته است، افزود: مردم، اعضای شوراها و دهیاران در امر خیری و مشارکتی در آموزش و پرورش بهترین عملکرد را داشته اند.
امام جماعت مسجد نور ساربوک نیز در این جلسه ضمن تشكر از بخشدار ساربوک براى برگزاری این جلسه ای خواستار استمرار همچنین جلساتی شد و آمادگی ون را جهت هر گونه همکاری برای بهبود و کیفیت بخشی وضعیت آموزشی اعلام کرد.
مولوی فضل الله ریسی ترک تحصیل تعدادی از دانش آموزان را به علت عدم تمکن و توان مالی نگران کننده خواند و خواستار توجه بیشتر مسئولان و خیرین به این قشر از دانش آموزان شد.
وی افزود: امسال به جهت اجباری کردن مانتوی فرم در مدارس و بستن قرار داد با فروشنده که در شهرستان نیکشهر مستقر است موجب شده تا به دانش آموزان و اولیای این عزیزان بار مالی به علت بعد مسافت، افزایش کرایه ها و هزینه ها و تحمیل شود که باعث می شود بعضی از دانش آموزان به ناچار ترک تحصیل را برگزینند.
امام جماعت مسجد نور ساربوک اضافه کرد: اطراف ساربوک خانواده هایی را سراغ دارم که مادر سرپرست خانوار است و 5 دختر دانش آموز دارد که توان خرید پوشاک را ندارند که باید در این زمینه چاره ای اندیشیده شود.
رئیس دبیرستان دخترانه زینبیه ساربوک نیز در این جلسه اظهار داشت: با توجه به اینکه بیشترین دانش آموزان ما طرح روستا مرکزی می باشند و عدم سرویس دهی در روزها تعطیل باعث شده این دانش آموزان نتوانند در کلاس های فوق و کلاس های کنکور حضور یابند.
حوا بلوچ افزود: هزینه سرویسی که از دانش آموزان اخذ می شود گاها خارج از توان خانوارها می باشد که باعث شده  دانش آموزان خودروهای وانت را بدلیل هزینه کمتر ترجیح دهند که این نوع جابجایی برای دانش آموزان تبعات و خطرات خاص خود را دارد.
وی از نبود مشاور تحصیلی در دبیرستان ها گلایه کرد و خواستار جذب مشاوران تحصیلی در مدارس شد.
در پایان هرکدام از اعضای حاضر در جلسه درباره وضعیت آموزشی اظهار نظر کردند و بخشدار ساربوک سه نفر از فعالین آموزشی را جهت پیگیری و استمرار جلسات و دعوت از کارشناسان منصوب کرد.
                 

اخبارروستای چندوکان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها